5/4/19

Μήνυμα των προσφύγων που περιμένουν στο Σταθμό Λαρίσης

Οι Κούρδοι πρόσφυγες που περίμεναν σήμερα 5/4/2019 το μεσημέρι στο σταθμό Λαρίσης, συνέταξαν το παρακάτω κείμενο, στο οποίο συμφώνησαν και οι Σύροι πρόσφυγες. Το κοινοποιούν  για την ενημέρωση όλων μας και για την αποκατάσταση της αλήθειας. 

ΑΓΓΛΙΚΑ
We want to inform you that the railway has been shut down by the management and not because of the refugees that are present at the station.

We, all the refugees present here, have valid idebtification paper antd tickets to travel to Thessaloniki.
We also have legal residence in Greece!

We want to inform you, as well, that the behaviour of the goverment and train company management is very racist. We want to try to leave this country because Greece doesn't have the power to manage so many people.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Θέλουμε να σάς ενημερώσουμε ότι τα δρομολόγια των τρένων σταμάτησαν από τη διοίκηση, όχι εξαιτίας των προσφύγων που βρίσκονται στον σταθμό.
Εμείς όλοι οι πρόσφυγες που είμαστε εδώ, έχουμε τα νόμιμα δικαιολογητικά και έχουμε αγοράσει εισιτήρια για να ταξιδέψουμε στη Θεσσαλονίκη!  
Επίσης, έχουμε νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα.
Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η συμπεριφορά της κυβέρνησης και της διοίκησης της εταιρείας είναι πολύ ρατσιστική.
Θέλουμε να προσπαθήσουμε να φύγουμε από αυτή τη χώρα, γιατί η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διαχειριστεί τόσους πολλούς ανθρώπους.