Η Διακήρυξη της Κεσσάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ...

13/3/18

Τρίτη 13/3, 6 μμ Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Προπύλαια για τους Κούρδους του Αφρίν

Τρίτη 13/3 6 μ.μ., Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Προπύλαια και πορεία προς την Τουρκική Πρεσβεία  για τους Κούρδους του Αφρίν
Ο Συντονισμός για το Προσυγικό-Μεταναστευτικό καταγγέλλει την στρατιωτική εισβολή των Τούρκων στη Συρία στην περιοχή των Κούρδων στη Ροζάβα. Χαιρετίζουμε τον Κουρδικό λαό που αντιστέκεται ηρωικά υπερασπιζόμενος τις κατακτήσεις του ενάντια στον ISIS που είχε εισβάλει στην περιοχή. Καταγγέλλουμε όλες τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Συρία που ευθύνονται για πάνω από 500.000 νεκρούς και την καταστροφή της χώρας. Ευθύνονται για τα εκατομμύρια των προσφύγων που έχουν καταφύγει στις γύρω χώρες και στην Ευρώπη έχοντας εγκαταλείψει τα σπίτια τους και τις βομβαρδισμένες περιοχές.


Το αντιπολεμικό κίνημα της χώρας μας παλεύει για άμεσο σταμάτημα του πολέμου. Αποχώρηση όλων των ξένων στρατευμάτων από τη Συρία και σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των λαών της περιοχής. Να σταματήσει άμεσα η σφαγή των Κούρδων της Ροζάβα και να αποχωρήσουν τα Τουρκικά στρατεύματα από την περιοχή.
Καλούμε το λαό στη συγκέντρωση την Τρίτη 13 του Μάρτη στις 6 μμ στα Προπύλαια που καλούν οι Κουρδικές και Τουρκικές οργανώσεις της χώρας μας.

ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΖΑΒΑ
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ