Η Διακήρυξη της Κεσσάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ...

25/5/20

Συγκεντρώνουμε και παραδίδουμε την Κυριακή 31/5 είδη ανάγκης στους πρόσφυγες της Ριτσώνας

ΣΥ.ΠΡΟ.ΜΕ. –Συντονισμός για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό
Συνέχιση της καμπάνιας συλλογής ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες
2ος σταθμός στρατόπεδο Ριτσώνας Κυριακή 31/5/2020
Μετά την επίσκεψη στους πρόσφυγες του Λαυρίου αντιπροσωπείας του ΣΥΠΡΟΜΕ,  στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης και στήριξης των προσφύγων την περίοδο των μέτρων για τον κορονοϊό, την Κυριακή 31/5/2020 ο ΣΥ.ΠΡΟ.ΜΕ, θα επισκεφτεί το στρατόπεδο προσφύγων στη Ριτσώνα, μετά από συνεννόηση με κούρδους που μένουν στο στρατόπεδο για να τους παραδώσει είδη ανάγκης.
Σημείο συνάντησης για την επίσκεψη ο χώρος αμέσως μετά τα διόδια Σχηματαρίου την Κυριακή 31/5 στις 11.00 π.μ. 
Οι πρόσφυγες χρειάζονται είδη προσωπικής υγιεινής (υγρά σαπούνια χεριών, σώματος, μαλλιών) καθώς και λάδι.
Όσες συλλογικότητες και αλληλέγγυοι θέλουν να παραδώσουν είδη, μπορούν να τα φέρουν την Πέμπτη 28/5, 7.30 μμ-10 μμ στο χώρο του ΣΥΒΧΑ (Σωματείο Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής),  Λόντου 6, Εξάρχεια – Αθήνα | 210-3820537 και το Σάββατο από τις 11.00 πμ μέχρι τις 1.00 μμ στην Λέσχη Αναιρέσεις, Ιπποκράτους 178 ,  που ευγενώς προσφέρουν τους χώρους τους για τη Συλλογή ειδών της καμπάνιας.
Επίσης, όσοι-ες θέλουν να δώσουν χρήματα, ώστε να αγοραστούν είδη από το ΣΥΠΡΟΜΕ και να παραδοθούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το μέιλ του Συντονισμού.
Καλούνται όλες οι συλλογικότητες του ΣΥΠΡΟΜΕ να αναλάβουν πρωτοβουλία τις επόμενες μέρες για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και χρημάτων και την ενημέρωση των μελών τους.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ