Η Διακήρυξη της Κεσσάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ...

10/11/15

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤην Παρασκευή 13/11, 18.00, στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15α, Σύνταγμα) θα πραγματοποιηθεί Συνέλευση του Συντονισμού με θέματα την αποτίμηση της μέχρι τώρα δράσης της και τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεών της.
Στη Συνέλευση καλούνται να συμμετέχουν εργατικά σωματεία, λαϊκές συνελεύσεις, φοιτητικοί σύλλογοι, εργατικές λέσχες, μαθητικές συλλογικότητες και συλλογικότητες και πρωτοβουλίες, άνθρωποι που επιθυμούν να συνεισφέρουν ώστε να συντονίσουμε τη δράση μας. Το προσφυγικό/μεταναστευτικό είναι μέγιστο ζήτημα εργατικής, ταξικής και διεθνιστικής αλληλεγγύης και η εργατική τάξη, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία του τόπου μας μέσα από τα σωματεία τους και κάθε μορφής συλλογικότητας που δημιουργούν θα συμβάλλουν με όλες τους δυνάμεις στην αντιρατσιστική-αντιφασιστική και αντιπολεμική-αντιιμπεριαλιστική πάλη των εργαζόμενων, των σωματείων μας και του λαού μας, να συντονίσουμε την αλληλεγγύη μας και να συμβάλλουμε αποφασιστικά στη διεκδίκηση των αιτημάτων.