Η Διακήρυξη της Κεσσάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ...

12/12/16

Για την αποστολή ειδών ανάγκης στους πρόσφυγες στη Σάμο



Οδηγίες για την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες της Σάμου.

 1.       Τα είδη ρουχισμού πρέπει να είναι καθαρά, καλά διπλωμένα συσκευασμένα σε μεγάλες καλά κλεισμένες χαρτονένιες κούτες.
2.       Τα παπούτσια να είναι δεμένα από τα κορδόνια σε ζευγάρι, αν δεν έχουν κορδόνια να είναι ανά ζεύγος μέσα σε κλειστή διαφανή νάιλον σακούλα και στη σακούλα απέξω να γράφει με μαρκαδόρο το νούμερο. Και τα παπούτσια να είναι μέσα σε μεγάλες καλά κλεισμένες χαρτονένιες κούτες.
3.       Οι κούτες να αναφέρουν ευδιάκριτα απέξω με χοντρό μαρκαδόρο το τι περιλαμβάνουν όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένα π.χ. παιδικά παπούτσια ή μπουφάν αντρικά ή μπλούζες γυναικείες κλπ.
4.       Να συμπληρώσετε την κατάσταση που στέλνουμε συν/να για τις κούτες που στέλνετε και μετά να την στείλετε με μέιλ στο Συντονισμό για να την προωθήσουμε στους συναγωνιστές στη Σάμο και για να ξέρουν τι περιμένουν και για να ελέγξουν να μη χαθούν πράγματα στη διαδρομή.
5.       Στην κούτα γράφουμε :

-         το όνομα του αποστολέα (φυσικό πρόσωπο)
-         στη θέση του παραλήπτη γράφουμε :

ΠΡΟΣ
Προς Κίνηση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες Σάμου, Δημοτικός Κήπος, Τ.Κ. 831 00.
Σάμος τηλ 6973812817
  Έχει αποδεχτεί η εταιρεία Γενική Ταχυδρομική να περιλάβει στους φορείς που είναι αποδέκτες ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας την Κίνηση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες Σάμου και να κάνει την αποστολή δωρεάν. Οπότε, μπορούμε να πηγαίνουμε τις κούτες στα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής και στα οποία λέμε να δουν ότι υπάρχει η διαπίστευση της συγκεκριμένης εταιρείας στην ιστοσελίδα τους στην κατηγορία κατάλογος κοινωνικών φορέων στο τέλος (εδώ) και ότι το πρόγραμμα για τη Σάμο ξεκίνησε τώρα και να αποδεχτούν την παραλαβή τους και τη δωρεάν αποστολή τους. Ο κατάλογος για την Αττική με το που υπάρχουν καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής για να βρείτε όποιο είναι κοντά σας και σας βολεύει είναι εδώ και έχει και τηλέφωνα για να συνεννοηθείτε για τις ώρες λειτουργίας.