Η Διακήρυξη της Κεσσάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ...

19/6/18

Ψήφισμα του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 144ου Δημ. Σχολείου Αθηνών για τις επιθέσεις σε γονείς

Αθήνα 12 Ιουνίου 2018

ΨΗΦΙΣΜΑ

        Η φετινή καλοκαιρινή μας γιορτή, που έγινε το Σάββατο 09 Ιουνίου στο προαύλιο του σχολείου μας, αμαυρώθηκε από τους απρόκλητους και με ρατσιστικό κίνητρο ξυλοδαρμούς των μελών του Διοικ. Συμβουλίου του Συλλόγου μας, Θανάση Νασιόπουλου και Θύμιου Χριστοδούλου, από τους γονείς – μέλη του Συλλόγου Ανάργυρο Μάλαμα και Ιωάννη Χουχουλή. Συνέβησαν κατά τη διάρκεια της γιορτής, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά των Α. Μάλαμα και Ι. Χουχουλή και ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ αυτούς, που εκφράζονται ΜΕ ΒΙΑ για να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Πιστεύουμε ότι οι συμπεριφορές αυτές είναι αντικοινωνικές, απολίτιστες κι επικίνδυνες για το κοινωνικό σύνολο και την κοινωνική ειρήνη.

        Ως ΓΟΝΕΙΣ, μας προκαλούν θλίψη αλλά και πολύ θυμό, επειδή αυτές αποτελούν ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για τα παιδιά μας, που γι΄ αυτά κοπιάζουμε, γι΄ αυτά αγωνιζόμαστε, γι΄ αυτά αγωνιούμε. Το κακό που έγινε στις παιδικές ψυχές από τους προαναφερόμενους, το βράδυ εκείνου του Σαββάτου, είναι ανυπολόγιστο. Αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ. Ήδη υποβλήθηκαν αυθημερόν μηνύσεις, έπονται αγωγές και οι υπεύθυνοι  σύντομα θα λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

        ΖΗΤΑΜΕ την έμπρακτη συμπαράσταση όλων των γονέων-κηδεμόνων μελών του Συλλόγου μας. Οι ξυλοδαρμοί και η κακόπιστη κριτική, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι η ανταμοιβή μας για ό,τι προσπαθούμε εθελοντικά να κάνουμε για τα παιδιά όλων μας.

                     
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

και Κηδεμόνων του 144ου Δημ. Σχολείου Αθηνών       πηγή: https://www.sylaristotelis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.