Η Διακήρυξη της Κεσσάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ...

1/5/20

Κάλεσμα για ενίσχυση απεργιακού ταμείου του Σωματείου Εργαζόμενων Συμβασιούχων της Υπηρεσίας Ασύλου

Λογαριασμός απεργιακού Ταμείου: Εθνική Τράπεζα αρ. 182/003974-89 και IBAN GR54 0110 1820 0000 1820 0397 489

 Καθένας και καθεμία καταθέτουμε τη δική μας πολύτιμη συμβολή όσο μικρό και να είναι το ποσό.

Σήμερα, μέρα που τιμούμε με αγώνες την Εργατική Πρωτομαγιά ο Συντονισμός για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό (ΣΥ.ΠΡΟ.ΜΕ.) σωματείων, φοιτητικών συλλόγων, συλλογικοτήτων, απευθύνει κάλεσμα στα σωματεία, τους συλλόγους, τις συλλογικότητες και κάθε αλληλέγγυο να στηρίξει τον πολυήμερο απεργιακό αγώνα του Σωματείου Εργαζόμενων Συμβασιούχων της Υπηρεσίας Ασύλου ενάντια στις απολύσεις 17μελών του, ανάμεσά τους και της προέδρου του σωματείου.

Η μορφή της κατάθεσης χρηματικής ενίσχυσης στο απεργιακό ταμείο του Σωματείου είναι καθοριστική για να αντέξουν. Ήδη ο αγώνας που ξεκίνησε από τις 23/4 σήμερα βρίσκεται στην 7η μέρα απεργίας.

Δεν ξεχνάμε ότι το σωματείο έχει δώσει αγώνες, όχι μόνο για την υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων των μελών του, αλλά και για τα δικαιώματα των προσφύγων, παίρνοντας θέσεις ταξικής αλληλεγγύης.

Θα σταθούμε δίπλα τους και τη Δευτέρα 4/5 στις 4 μμ που καλούν σε συμπαράσταση έξω από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου Θηβών 198 περιοχή Ρέντη (πρώην εργοστάσιο Κεράνη).

Δείτε περισσότερα για το Σωματείο και τους αγώνες τους εδώ