Η Διακήρυξη της Κεσσάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ...

10/3/16

Τρίκαλα : Δελτίο τύπου Συντονισμού για την αλληλεγγύη στους μετανάστες και την αντιπολεμική δράση

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7.3. ανοικτή σύσκεψη συλλογικοτήτων, πολιτικών οργανώσεων, συνδικαλιστικών παρατάξεων, δημοτικών και περιφερειακών κινήσεων, αγωνιστών κι αλληλέγγυων , για την οργάνωση της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και την αντιπολεμική δράση.
Αποφασίστηκε η διοργάνωση διήμερων εκδηλώσεων αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και αντιπολεμικής δράσης στην πόλη μας στις 18-19 Μαρτίου.
-Την Παρασκευή 18.3 στις 8:00μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση με τίτλο: " ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΦΡΟΥΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Όχι στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό. Ανοικτά σύνορα", με ομιλητές μέλη κινημάτων αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, αντιπολεμικών κινήσεων και πολιτικών οργανώσεων.
Οι ομιλητές θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.
- Το Σάββατο 19.3. στις 12 το μεσημέρι, συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες κι εναντίωσης στον πόλεμο, τη νατοϊκή εμπλοκή και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και έκθεση φωτογραφίας για τους πρόσφυγες.

Καλούμε τον τρικαλινό λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία, τα σωματεία και τα κινήματα αλληλεγγύης, να συμμετέχουν ενεργά  και να στηρίξουν τις διήμερες εκδηλώσεις, στέλνοντας, για ακόμη μια φορά, ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ειρήνης.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
9.3.2016