Η Διακήρυξη της Κεσσάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ...

30/10/16

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Σερρών παραδίδει είδη ανάγκης στους πρόσφυγες


Στο τέλος νικά η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη

Την Κυριακή 30/10 ως Επιτροπή Αλληλεγγύης Σερρών για τους Πρόσφυγες επισκεφτήκαμε για   δεύτερη   φορά  το  στρατόπεδο  των  προσφύγων  (πρώην ΚΕΓΕ)  όπου μοιράστηκαν ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες και ο,τι άλλο συγκεντρώθηκε στα γραφεία μας.
Ευχαριστούμε κάθε Σερραίο και Σερραία που συνέβαλε στη σημερινή διανομή καθώς και όλη την τοπική κοινωνία για την μεγάλη και συνεχή ανταπόκριση της. Μέσα σε 15 ημέρες καταφέραμε να καλύψουμε σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες των προσφύγων σε ένδυση και υπόδηση. 
Η αλληλεγγύη της σερραϊκής κοινωνίας δίνει δύναμη στους πρόσφυγες να πιστεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον χωρίς πόνο, δυστυχία και εξαθλίωση. Από τη μεριά μας συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης και ο,τι άλλο χρειάζονται, συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα τους στη ζωή παλεύοντας ενάντια στον πόλεμο που τους οδήγησε εδώ.
 Υπενθυμίζουμε
 Κάθε Τετάρτη ανοιχτή συνέλευση της Επιτροπής στα γραφεία στις 8.00 μμ 
(Ραιδεστού και Κοσμά Αλεξανδρίδη γωνία. Στο βόρειο πέταλο του γηπέδου, πίσω από το πάρκινγκ. Μπαίνετε στον χώρο του γηπέδου από την μεγάλη μαύρη σιδερένια πύλη και στρίβετε αριστερά κάτω από τις κερκίδες. Θα σας καθοδηγήσουν και οι ταμπέλες.)

Τα γραφεία είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα στις 18.00-20.00 μμ, Τρίτη στις 11.00-13.00 μμ, Τετάρτη 20.00-22.00 μμ και Παρασκευή 10.00-12.00 πμ για συγκέντρωση χειμερινών ρούχων, εσωρούχων, παπουτσιών, κλινοσκεπασμάτων και ειδών προσωπικής υγιεινής.

Για πληροφορίες: τηλ. 6949772273, 6980470074 και 6986049477
                            email: serressolidarity@gmail.com

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.