Η Διακήρυξη της Κεσσάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ...

30/5/16

Κάλεσμα για παρέμβαση στους χώρους διαμονής προσφύγων στο Ελληνικό


O Συντονισμός για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό στηρίζει το κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αγώνα & Αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στα Νότια Προάστια και καλεί τη Δευτέρα 30/3 στις 6 μμ στο χώρο των αφίξεων του πρώην αεροδρόμιου στους χώρους διαμονης προσφύγων στο Ελληνικό.
​Σπάμε την απομόνωση των προσφύγων και τις απαγορεύσεις εισόδου του Συντονισμού στους χώρους διαμονής.
Παλεύουμε για ελευθερία, προστασία και δικαι​ώματα στους πρόσφυγες, κόντρα στις απελάσεις, τους εγκλεισμούς και περιορισμούς τους. Για ανθρώπινες συνθήκες διαμονής και δικαίωμα στο άσυλο.Για να ανοίξουν τα σύνορα.
Ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, τους πολέμους και τη συμμετοχή της χώρας στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.


Παρέμβαση στο Ελληνικό
Η Πρωτοβουλία Αγώνα & Αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες στα νότια προάστια, καλεί σε παρέμβαση στο χώρο αφίξεων του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού - κέντρο "φιλοξενίας" προσφύγων και μεταναστών, τη Δευτέρα 30/05 στις 18:00. Συνάντηση στον χώρο αφίξεων (έναντι εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά)
Η παρέμβασή μας θα έχει ως στόχο:
Τη συζήτηση με τους πρόσφυγες σε σχέση με όλα τα ζητήματα που τους αφορούν.
Την έκφραση της αλληλεγγύης μας και τη συμπαράστασή μας στον αγώνα τους για ζωή και για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.
Αγωνιζόμαστε μαζί με τους πρόσφυγες για πλήρη δικαιώματα σε στέγαση, σίτιση, περίθαλψη, εκπαίδευση, εργασία, ελεύθερη μετακίνηση και άσυλο. Ενάντια στον πόλεμο και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
Καλούμε σωματεία, συλλόγους, συλλογικότητες να συμμετέχουν και να στηρίξουν την παρέμβαση.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΩΝΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στα Νότια Προάστια: Παρέ