Η Διακήρυξη της Κεσσάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ...

26/4/16

Τρίκαλα Αποστολή στο Κουτσόχερο - Συντονισμός για αλληλεγγύη και αντιπολεμική δράση

 Συντονισμός για την αλληλεγγύη στους μετανάστες και την αντιπολεμική δράση Τρικάλων: Μεταφορά και διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στο Κουτσόχερο.


Αύριο, Μ.Τετάρτη 27.4. θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στο στρατόπεδο "Ευθυμιόπουλου" στο Κουτσόχερο.
Στη συνάντηση μελών του Συντονισμού με τον Δήμαρχο Τρικκαίων την Τρίτη 19.4, μεταξύ άλλων θεμάτων, προτεραιότητα είχε δοθεί στο να ζητηθεί η μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης που είχαν μαζευθεί για τους πρόσφυγες στην πόλη μας, στο Κουτσόχερο, μια και οι συνθήκες διαβίωσης των εκατοντάδων προσφύγων (μεταξύ των οποίων τα πιο πολλά είναι παιδιά) είναι άθλιες και οι ελλείψεις μεγάλες.
Επί μέρες έγινε διαλογή και πακετάρισμα των ειδών από αλληλέγγυους/ες και αύριο θα γίνει η μεταφορά και η διανομή στους πρόσφυγες.
Καλούμε τους αλληλέγγυους/ες αύριο, Μ.Τετάρτη 27.4. στις 8:30 π.μ. στα γραφεία των εθελοντών του Δήμου (Στρ. Σαράφη 44, κάτω από το Φρούριο), απ' όπου και θα αναχωρήσουμε για το Κουτσόχερο.



Συντονισμός για την αλληλεγγύη στους μετανάστες και την αντιπολεμική δράση
26.4.2016