Η Διακήρυξη της Κεσσάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ...

8/3/16

Διήμερο στα Τρίκαλα για το προσφυγικό και ενάντια στον πόλεμο


Τρίκαλα: “Στην Ευρώπη φρούριο είμαστε όλοι μετανάστες” – Διήμερο για προσφυγικό, ενάντια στον πόλεμο

Η πρωτοβουλία της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού για 2ήμερο εκδηλώσεων με τίτλο “Στην Ευρώπη φρούριο είμαστε όλοι μετανάστες – Όχι στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό – Ανοιχτά σύνορα”. 
Ήδη έχει καθοριστεί ότι την Παρασκευή 18 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση για το προσφυγικό και τον πόλεμο και το Σάββατο 19 Μαρτίου έκθεση φωτογραφίας και αντιπολεμικό συλλαλητήριο – συγκέντρωση στην πόλη. 
Του διημέρου δράσεων θα προηγηθεί ενημερωτική καμπάνια ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ομιλητές της εκδήλωσης.Διπλό μήνυμα, με πρωτοβουλίες αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες και μετανάστες αλλά και αντιπολεμικές δράσεις, θα περιλαμβάνει το διήμερο εκδηλώσεων που προγραμματίζεται στα Τρίκαλα το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου, με τις τελευταίες λεπτομέρειες των εκδηλώσεων να συζητούνται χθες βράδυ σε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν μέλη Κινημάτων, Συλλογικοτήτων και πολιτικών Οργανώσεων καθώς και πολίτες.