Η Διακήρυξη της Κεσσάνης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ...

27/4/20

Παράσταση διαμαρτυρίας συμβασιούχων στην Υπηρεσία Ασύλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 27 Απριλίου, παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου, με την παρουσία και συνδικαλιστών αλληλέγγυων σωματείων.

Οι εργαζόμενες/οι της Υπηρεσίας Ασύλου διαμαρτυρήθηκαν για την άδικη απόλυση 17 εργαζόμενων εν μέσω καραντίνας και μεγάλου φόρτου εργασίας, γεγονός που διαγράφει το πλαίσιο συνδικαλιστικής δίωξης απέναντι στους αγώνες του σωματείου που αναδεικνύουν την προβληματική και αντι-προσφυγική κυβερνητική πολιτική.

Απέναντί τους βρήκαν τις κλειστές πόρτες του υπουργείου που απέφυγε έτσι να δώσει εξηγήσεις για τις αναίτιες απολύσεις. Ο αγώνας τους συνεχίζει με επιμονή και οργάνωση για την επαναπρόσληψη των συναδέλφων και μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Το δελτίο τύπου του Συλλόγου Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου:



Φωτογραφίες - βίντεο από την παράσταση διαμαρτυρίας στο υπ Μετανάστευσης στο πλαίσιο της απεργίας του Συλλόγου υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφύγων.